Over ons

ons verhaal

Jong voor de toekomst

Deventer groeit, bruist en onderneemt. Al ruim 1250 jaar is Deventer een authentieke stad, een regionaal centrum voor handel en ondernemerschap, waar ruimte is voor cultuur en vrije tijd en waar het simpelweg fijn wonen is.

Maar ook in de toekomst willen we dat onze stad aantrekkelijk blijft voor jonge generaties. Niet alleen Gemeente Deventer maakt de stad. Dat doen we met z’n allen. Met de jonge generatie én met Deventer organisaties. Vanuit dat perspectief hebben we DEV&TER Jong opgericht, een netwerk van young professionals die meedenken over Deventer.

 

Een netwerk voor young professionals

Met een groeiend netwerk van young professionals gaan we in gesprek met bedrijven, onderwijsinstellingen en de politiek in Deventer. Daarvoor organiseert DEV&TER verschillende netwerkborrels, kennis- en brainstormsessies. Verbind je ook aan ons netwerk en bouw mee aan Deventer van nu en de toekomst.

 

Meedoen wanneer het jou uitkomt

DEV&TER is een netwerk, geen verplichting. Je mag van ons verwachten dat we je op de hoogte houden van ontwikkelingen in ons netwerk en de activiteiten die we organiseren. Of je hier iets mee doet of eraan deelneemt is aan jou. We geloven namelijk dat als wij met een onderwerp komen dat jou raakt, je intrinsiek gemotiveerd zal zijn om mee te doen.

 

Benieuwd wat we zoal organiseren? Of wil je zien waar we voor Deventer mee bezig zijn? Volg ons op LinkedIn, Instagram of Facebook.

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit Deventenaren die trots zijn op Deventer en daarvoor zich willen inzetten. Samen vormen zij de kern voor DEV&TER. Gelukkig doen zij het niet alleen, maar werken zij samen met iedereen die zich betrokken voelt met Deventer.

Contact

Neem contact met ons op en we reageren zo snel mogelijk!