Studium generale Saxion

Studium Generale saxion

Samen met Deventer jong & de kien

๐Š๐จ๐ฆ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ก๐ž๐ญ ๐’๐จ๐œ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก ๐๐ซ๐š๐š๐ญ๐๐ข๐ง๐ž๐ซ?ย  ๐Ÿฝ๐Ÿท๐Ÿฅ˜
๐•๐ซ๐ข๐ฃ๐ก๐ž๐ข๐ & ๐Œ๐จ๐ž๐ ๐ข๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐˜๐จ๐ฎ๐ง๐  ๐๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ ๐Ÿ†“

Donderdag 11 november 2021 – 18h30 tot 20H30
Er zijn geen maaltijdkosten aan deelname verbonden, drank is voor eigen kosten!
ย ย 
Waarde Young Professionals
ย 
DEV&TER-Jong,ย #DeKienย enย #SaxionStudiumGeneraleย organiseren een socratisch diner pensant: een verrassend driegangendiner waarbij je samen met je tafelgenoten gevraagd wordt het โ€˜werkendโ€™ leven door te nemen.
ย 
Zeven tafels staan op donderdag 11 november 2021 gedekt inย De Gasfabriekย te Deventer. Aan elke tafel zitten vier gasten, afkomstig van verschillende organisaties en bedrijven en een tafelvoorzitter. Deze interdisciplinaire gezelschappen voeren tijdens de maaltijd een vrolijke dialoog in even zo vele ronden als er gangen zijn. Alle tafels zijn Nederlandstalig.

Het werkend leven doornemen is niet vrijblijvend, maar heeft een koers: Wat is voor jou in je werk (of leven) de relatie tussen vrijheid, moed en geluk?
ย 
Er is een prettige ambiance, muziek, drank, eten, illuster c.q. gevarieerd gezelschap, een tafelvoorzitter en een team van organisatoren die ervoor zorgen dat je 11 november 2021 niet snel vergeet.

Laat ons graag per ommegaande – vรณรณr 21 oktober 2021, ย per mail weten of je op onze uitnodiging ingaat!
ย 
Vergeet niet je 06 + dieetinfo + mailadres toe te voegen. Reacties sturen naar:

s.j.zwolle@saxion.nlย (Saskia Zwolleย – studium generale)

Voor vragen, bel gerust: 06 20 313 973 (Saskia Zwolle) ofย Meike Heijenkย (06 21 94 93 52)
ย 
Er is plaats voor 28 gasten – ย dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

ย 

ย 

Contact

Neem contact met ons op en we reageren zo snel mogelijk!